HUR ANVÄNDER MAN STUDIEMATERIALET?

EXTRA PRIS? ÖPPNA HÄR!

Denna information gäller dig som redan är inskriven hos oss på Nc Nutidens Trafikskola. Det är bra att veta i vilken ordning man skall använda allt material så att man får bästa resultat.

Trots att vi skickar fullständig information till alla inskrivna elever så uppstår det missförstånd ibland och många av våra kunder använder inte studiematerialet på rätt sätt. Därför vill vi förtydliga hur man går tillväga:

  • Ni som köper paket får  (för det mesta) tillgång till NC PDF (trafikskolas undervisningsmaterial). För att använda detta material måste man logga in med lösenord som man får via e-post av oss. Det har inget med bokningssystemet att göra. Man letar efter länkar på vår webbsida och sedan loggar man in där.
  • Ni som får tillgång till läromedel online loggar in i bokningssystemet (Trafikskola Online) Användarnamnet är kundens mejladress och det lösenordet som man har fått från bokningssystemet (Trafikskola Online). Man loggar in med samma inloggningsuppgifter som man använder för att boka körlektioner.

För att effektivt använda studiematerialet gör man så här:

  1. Man börjar med trafikskolas undervisningsmaterial, som hänvisar till körboken från Liber.
  2. Sedan använder man lektioner online som finns i bokningssystemet
  3. Parallellt läser man i teoriboken från Liber eller någon annan teoribok. Det är bra om man använder trafikskolas undervisningsplan för att läsa i rätt ordning.
  4. När man har läst ganska mycket provar man med att göra delprov i provboken, om man har köpt den. Boken hänvisar till särskilda sidor i teoriboken.
  5. Till slut gör man olika tester online i läromedel online (i bokningssystemet).
  6. Idealet är att man får över 90% godkänt på alla tester. Får man inte ett sådant resultat får man inte göra förarprovet via trafikskolan. Har man bokat tid preliminär via trafikskolan måste provet bokas om.

Lycka till med era studier. Undvik att lära er frågor utantill. Sträva efter att förstå det du läser och lär dig ämnena, inte bara hur man svarar på en fråga. Frågorna kan man ställa på olika sätt och ett enda ord kan ändra hela meningen. Kan man ett ämne bra så kan man svara på alla möjliga frågor med bra resultat.

TILLBAKA TILL HUVUDMENYN
logo5
NC NUTIDENS TRAFIKSKOLA I SOLLENTUNA