HUR ANVÄNDER MAN STUDIEMATERIALET?

EXTRA PRIS? ÖPPNA HÄR!

Denna information gäller dig som redan är inskriven hos oss på NC Nutidens Trafikskola. Det är bra att veta i vilken ordning man skall använda allt material så att man får bästa resultat.

Trots att vi skickar fullständig information till alla inskrivna elever så uppstår det missförstånd ibland och många av våra kunder använder inte studiematerialet på rätt sätt. Därför vill vi förtydliga hur man går tillväga:

  • Ni som köper paket får  (för det mesta) tillgång till NC PDF (trafikskolas undervisningsmaterial, hjälp till körövningarna).
  • Om man köper en intensivkurs får man tillgång till teorilektioner i PDF.
  • Ni som får tillgång till läromedel online loggar in i bokningssystemet (Trafikskola Online) Användarnamnet är kundens mejladress och det lösenordet som man har fått från bokningssystemet (Trafikskola Online). Man loggar in med samma inloggningsuppgifter som man använder för att boka körlektioner.

För att effektivt använda studiematerialet gör man så här:

  1. Man börjar med trafikskolas undervisningsmaterial.
  2. Man läser våra teorilektioner i PDF.
  3. Sedan använder man lektioner online som finns i bokningssystemet
  4. Parallellt läser man i teoriboken från Liber eller någon annan teoribok. Det är bra om man använder trafikskolas undervisningsplan för att läsa i rätt ordning.
  5. Till slut gör man olika tester online i läromedel online (i bokningssystemet).
  6. Idealet är att man får över 90% godkänt på alla tester. Får man inte ett sådant resultat  kan inte trafikskolan lova att boka tid för förarprovet . Har man bokat tid preliminär via trafikskolan måste provet avbokas, om man inte kommer till rätt nivå i utbildningen.

Lycka till med era studier. Undvik att lära er frågor utantill. Sträva efter att förstå det du läser och lär dig ämnena, inte bara hur man svarar på en fråga. Frågorna kan man ställa på olika sätt och ett enda ord kan ändra hela meningen. Kan man ett ämne bra så kan man svara på alla möjliga frågor med bra resultat.

TILLBAKA TILL HUVUDMENYN

logo5